Всяко едно момиче иска да бъде желано и харесвано. И

...
 
Всяко едно момиче иска да бъде желано и харесвано. И
Коментари Харесай

Изненадващи черти на жените, които влудяват мъжете

 

Всяко едно момиче желае да бъде мечтано и харесвано. И не мисля, че някой може да твърди противоположното. Не може да се скрие очарованието и приятното чувство у всяка жена, откакто противоположния пол ѝ направи комплимент, а и освен. Жените поставят огромни старания, с цел да се грижат за външния си тип. Спортуват, посещават козметик и влагат доста финанси в името на хубостта. Но изненадващото е, че мъжете, колкото и да са привлечени от красивата опаковка, това не е най-важният аршин, с цел да бъде харесана. И в този момент се питате, в случай че симпатичното лице и секси тяло не са задоволително изискване една жена да притегли противоположния пол, тогава какво харесват мъжете?

 

Истината е, че ще се изненадате, когато разберете кои са женските черти, които влудяват най-силно мъжкия пол.

 

Когато не могат да скрият ентусиазма си

Дами, в никакъв случай не бихте предположили, че мъжете ще харесат тъкмо това във вас, само че уви. Ако една жена е доста въодушевена за нещо, без значение какъв брой огромно и значимо е, в очите на мъжа тя наподобява сладка и секси. А тази композиция е неустоима за противоположния пол и безспорно имате огромно преимущество в случай че я притежавате.

Когато си играете с косата си

Момчетата освен обичат да играят с косите на девойките, само че и да гледат по какъв начин те самите го вършат. Да, знаем, че сте прекомерно сюрпризирани и това ви се коства необичайно, само че в действителност за мъжкия пол това е коства привлекателно.

Странна демонстрация на страсти

Още една забавна и изненадваща линия, която мъжете намират за привлекателна. Емоцията, която дамите демонстрират, когато се усещат щастливи може да е странна за някои, само че за тях не.  Ако сте се зарадвали на нещо толкоз доста, че сте почнали да подскачате или още повече да танцувате от благополучие, то безспорно сте привлекли мъжкото внимание. Не се тормозете да изразите възприятията си свободно, изключително когато става дума за благополучие. Несъмнено ще болестите и останалите, които са около вас с тези приятни страсти. В този сложен свят е прелестно да има хора, които се радват като малко дете на дребните неща, които имат огромна стойност, само че единствено същинските хора могат да я осъзнаят.

Не крийте смеха си – обожават го

Да, за никого не е загадка, че мъжете се влюбват в усмивката на дамата. И освен в нея, само че и в сладкия ѝ и неналожителен смях. А знаете ли кое е още по-привлекателно за тях? Да се опитваш толкоз доста да прикриеш смеха си, само че най-после да се разсмееш. Момичетата, които имат възприятие за комизъм постоянно са по-харесвани и даже се считат за очарователни от мъжкия пол. Няма потребност да си прекомерно сериозна, в противен случай. Ентусиазираните и щастливи хора вършат света по-хубав.

Сладки звуци

Сладките звуци, които издавате са в действителност сладки и биха разнежили даже и най-сериозния мъж. Момичетата със блудкав глас постоянно се намират за по-привлекателни и са по-предпочитани от тези, които приказват прекомерно съществено даже и за най-обикновените неща. Издаването на сладки звуци е хубаво, стига да не се прекалява с това, тъй като може да се превърнете в досадници.

Когато говорите намерено

Не бъдете прекомерно учтиви и плахи. Прекрасно е, че постоянно се преценявате какво говорите, с цел да не нараните някой с думите си, само че е хубаво да изразявате мнението си без терзания. Сигурни сме, че ще намерите верния метод, комбиниран с верните думи и по този начин ще може да изказвате вижданията си по дадена тематика без да засягате никого. Мъжете харесват това. Те обожават откритите и същински дами, които не се тормозят да показват себе си намерено и самоуверено.

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР